Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

A Villablanca mantenim les tradicions i celebrem la Castanyada!

 
Acompanyants dels colors de tardor, tot i que no del fred, aquests darrers dies les activitats de les residències han estat la preparació de la festa de la Castanyada.
 
Amb aquest fil conductor s’han fet diversos tallers des de les unitats, per guarnir també l’exterior i poder celebrar la castanyada. S’han fet els tradicionals tallers de panellets, de decoració amb motius de tardor i castanyes i d’expressió artística al voltant d’aquest tema.
 
Respectant la sectorització en el jardí del centre, enguany s’ha fet quelcom més innovador, una passarel·la on les residents es disfressessin de castanyers i castanyeres. L’objectiu era que el major nombre de persones residents participessin, disfressats, reciclant i reutilitzant materials i robes. Una desfilada en la que totes les persones participants han rebut un guardó col.lectiu de reconeixement, al més elegant, al més modern, a la millor coreografia, etc. Des de primera hora del matí, s’han torrat castanyes i repartit a totes les persones assistents.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS