Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

El Servei Prelaboral d'Amposta, de la Fundació Pere Mata, millora les seves tecnologies


El Servei Prelaboral d’Amposta (SPL), de la Fundació Pere Mata, ha adquirit una televisió que facilitarà el treball de les activitats proporcionant més dinamisme, al mateix temps que aportarà innovació amb el seu contingut.

Des del SPL cada cop s’aposta per la innovació i eficiència a través de la realització dels tallers amb el suport de noves tecnologies. Fa aproximadament un any, es van adquirir ordinadors portàtils per tal que les persones usuàries els poguessin utilitzar com a suport per realitzar la recerca activa de feina. Actualment, continuem ampliant aquesta proposta tecnològica apropant tots els recursos a les persones, perseguint l’objectiu de que tothom pugui tenir les mateixes oportunitats a nivell de contacte amb les pròpies TIC.

L’adquisició de la pantalla permetrà poder treballar amb aplicatius online on pugui participar tot el grup alhora, fomentant la cohesió i el treball en equip. També permetrà treballar amb dinàmiques diferents de com s’ha fet fins al moment, aportant en tots els aspectes qualitat al material que es treballa. Anant més enllà, aquests aparells tecnològics permetran que les persones usuàries cada cop puguin tenir més coneixements, habilitats i major autonomia a l’hora de moure’s i desenvolupar-se amb suports tecnològics.  
 
 
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS