Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

FPM participa en els Pilotatges de Suport Conductual Positiu organitzats per Plena Inclusió

 
El Servei de Teràpia Ocupacional de la Fundació Pere Mata ha estat un dels tres centres seleccionats a Catalunya per a participar aquest 2019 en el Pilotatge de Suport Conductual Positiu organitzat per Plena Inclusió.
 
Els Pilotatges són projectes de microtransformació dirigits en base a pràctiques basades en l’evidència. Això vol dir que el disseny (objectius, activitats, indicadors...) està prèviament establert i decidit.
 
L’objectiu dels Pilotatges és implementar a la pràctica quotidiana models que han demostrat la seva efectivitat en contextos més controlats, com és el Suport Conductual Positiu.
 
Aquests pilotatges es realitzen als serveis concrets que decideixen voluntàriament desenvolupar-los amb equips específics creats per a tal fi i amb un interès compartit.
 
Cada procés de Pilotatge es realitza en un temps determinat i hi participa un nombre també determinat de serveis alhora, pertanyents a diferents Comunitats Autònomes.
 
Durant el període que dura el Pilotatge, els membres dels equips participants reben formació online, se’ls facilita materials per a dur a terme el pilotatge i es reuneixen virtualment amb certa freqüència per a compartir el coneixement que es va generant, mitjançant les comunitats d’aprenentatge.
Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS