Empresas del Grup Pere Mata
Institut
Pere Mata

Festa de la Família 2023 a la Residència Assistida de Sant Bartomeu

 

El passat dissabte dia 29 d’abril, els residents, personal i familiars, vam celebrar la festa del Dia de la Família.

La Residència Assistida Monestir de Sant Bartomeu, de la Fundació Pere Mata, es va omplir de música, emocions, alegries, gresca i disbauxa!

A les 11 h del matí es va realitzar l'obertura de portes i van començar a entrar els nostres convidats. Familiars i amics arribats d’arreu, anaven entrant al recinte, guarnit i engalanat per a l’ocasió. Unes dues-centes persones ens vàrem retrobar al pati de la Residència. La primera activitat que vam realitzar va ser el “Photocall” familiar, que va causar moltes rialles i expectació.

A mig matí, va arribar convidat l’alcalde de Bellpuig, Sr. Jordi Estiarte i la regidora de Serveis Socials de l’ajuntament, Sra. Dolors Florensa. Després d’unes paraules de benvinguda realitzades pel nostre director, Sr. Benjamí Nús, es va procedir al gran Pica-Pica preparat per l'ocasió.  Un cop enllestit el refrigeri, vam començar a ballar al mig del pati amb la música de l’Albert Show. Residents, familiars i personal van gaudir de valent, ballant i celebrant la festa amb molt d'entusiasme.

Cal esmentar, que feia ja dos anys que aquesta trobada no s’havia pogut celebrar per culpa de la pandèmia, i que certament, en teníem ja tots moltes ganes. Per acabar, agrair-vos a tots els que vau vindre i fins a l’any que ve!... si Déu vol!

Video Corporativo


Presentación Área Discapacitat Intelectual Villablanca

@GrupPereMata a Twitter

Agenda
VER MÁS ACTOS